Riondo Castelforte wijn

De beste lijn van het wijnhuis Riondo, een groep bestaande uit meer dan 6000 wijnboeren met meer dan 1600 hectare aan grond in het noorden van Italie, in de Veneto regio is de Castelforte lijn. De riondo-groep is de grootste in Noord-Italie met een aantal lijnen wijn en cocktails in het assortiment, verdeeld in verschillende soorten kwaliteit en smaak. 

Wat de Castelforte lijn uniek maakt is een selectie van de beste wijnen uit de wijntraditie in regio Verona. De Castelforte lijn is kenmerkend aan de luxe uitstraling van de fles, gemaakt om prestige uit te stralen in een bar of restaurant, maar tegen een zeer nette prijs. 

De Castelforte wijnen zijn zowel DOC als traditionele wijnen en passen perfect bij het brede scala aan gerechten wat de italiaanse keuken te bieden heeft. U bedenkt het gerecht en er is een wijn uit het Castelforte assortiment wat past bij het gerecht. 

De naam Castelforte

 De naam voor de lijn van Riondo is een eerbetoon aan het kasteel Monteforte, gebouwd omstreeks het jaar 1000 op de heuvel waar je tegenwoordig de kerk van Sant'Antonio Abate vind, de kerk die de stad versterkte tegen aanvallen van buitenstaanders.
De naam en het logo van Castelforte komen terug op iedere fles binnen het Castelforte assortiment.

Alle wijnen uit het Riondo Castelforte assortiment zijn te koop bij Ben-Vino, u kunt deze flessen vinden via onderstaande link:

https://www.ben-vino.nl/search/?search=castelforte

Heeft u vragen en of opmerkingen over een wijn van Riondo Castelforte, dan horen wij het graag! 

 

© 2020 - 2023 Ben-vino | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.